Kemora

Kemoran moottorirata on rakennettu vuonna 1983, rataa on jatkettu vuonna 1987 ja sen pituus on 2723 metriä.  Radasta rajataan tarpeen mukaan lyhyempi versio esim. Jokamiesluokan ja Rallicrossin tarpeisiin. Radan pinnoite on hyvässä kunnossa ja turva-alueita on laajennettu 2016 ja työ jatkuu edelleen. Varikon palvelut tarjoavat kilpailijoille hyvät olosuhteet. mm. sähköistys ja suihku / sosiaalitilat ovat huippuluokkaa. Radalta on vuokrattavissa kattava määrä tapahtuman järjestämisessä tarvittavaa tarpeistoa kuten, ratavalot, kuulutuslaitteisto, palo-auto, ambulanssi, harjakone, hinauskalustoa, mönkijä  jne..

Rata-alueella tapahtumissa palvelee rata-ravintola, josta on tilattavien annosten ja pikkupurtavan lisäksi saatavilla myös lounasta. Ravintolan yhteydessä on myös saunatilat, ryhmille on varattavissa erillinen saunatila läheisen joenrannalta.

Kemoran rata-alue

 

Lähialueet

Kemoran lähialueilta löytyy majoitusvaihtoehtoja pienemmille ja isommille ryhmille moneen makuun, tarjolla on mm. mökkimajoitusta ja hotellitasoista majoitusta useammissakin kohteissa. Lue lisää Palvelut osiostamme. Vetelin kyläkeskuksesta (12km) löytyy kauppoja, tankkauspiste, hotelliravintola ja pankkiautomaatti. Varaosaliikkeitä ja muita palveluita laajemmin löydät läheisestä Kaustisen kunnasta (20km).

Ilmakuva rata-alueesta