Tapahtumanjärjestäjälle

Radanvaraajalle hyödylliset tiedostot löytyvät mediapankista.

Tapahtumat

Tapahtumat voi jakaa karkeasti kolmeen eri tyyppiin, yksityistilaisuus, avoin ratapäivä tai yleisötilaisuus, kuten kilpailu.

Yksityistilaisuus

Yksityistilaisuuden järjestäminen Kemoralla on helppoa, varaat vain porukallesi sopivan rata-ajan ja valitsette keskuudestanne vastuuhenkilön, viranomaisilmoituksia ei tarvita. Tapahtuman vastuuhenkilö huolehtii, että toimitte radalla rata-ohjeiden mukaisesti. Ratahenkilökunta pitää tilaisuuden aluksi vastaavalle n. 5min opastuksen, jossa käydään läpi perus toimintaohjeet ja annetaan mukaan perustarpeisto mahdollisten öljy ym. vahinkojen varalta. Radallamme on tapahtuman aikainen päivystys ja ratahenkilökunta saapuu aina tarvittaessa paikalle.

Avoin ratapäivä

Yksityistilaisuus muuttuu avoimeksi ratapäiväksi jos tarkoituksena on järjestää tapahtuma, jossa ennaltasovittujen osallistujien sijaan tiedotetaan tapahtumasta ja siihen pääsee osallistumaan ulkopuolisetkin. Kemoran radalta löytyvät kaikki tarvittavat tilat ja varusteet onnistuneet ajoleirin järjestämiseen. Vuokra valikoimistamme löytyvät mm. Tracksa valojärjestelmä, radiopuhelimet, sekä ensivaste- ja paloauto. Moottorirata-alueen sosiaalitilat käytössä koko tapahtumasi ajan. Tutustu hinnastoomme ja ota yhteyttä suunnitellaan yhdessä teille sopiva tilaisuus.

Yleisötapahtuma

Kilpailun tai tapahtuman järjestäminen Kemoralla Kemoran moottorirata tarjoaa upeat puitteet isojenkin tapahtumien järjestämiseen. Laajat parkkialueemme, tilava varikko sosiaalitiloineen, sekä tietysti upea rata 3000-hengen katsomon kera tarjoaa puitteet onnistuneen moottoriurheilutapahtuman järjestämiseen. Radaltamme on vuokrattavissa kattava tarpeisto ja tilat tapahtuman järjestämistä ajatellen. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan Kemoran moottorirata alueen tarjontaan ja mahdollisuuksiin.

Radan turvamääräykset

Yleisiä ohjeita moottoriradalla turvallisesti toimiseen, kaluston valmisteluun ja käyttöön radalla.

 • Öljyä, jäähdytysnestettä tms. vuotavan kaluston käyttö kielletty.
 • Lasit, vilkut, peilit tms. sirpaloituvat osat on hyvä teipata tai poistaa.
 • Radalle mennään ja radalta poistutaan ainoastaan merkityistä kohdista.
 • Viestitä takana tulevalle radalta poistumisesta hyvissä ajoin.
 • Rataa ajetaan ainoastaan oikeaan suuntaan, aina!
 • Havaittuasi vuodon ajoneuvossasi pysäytä radan ulkopuolelle turvalliseen paikkaan, mieluiten sisämutkaan, ja odota hinausautoa.
 • Ulosajon jälkeen hakeudu turvalliseen paikkaan, odota apua.
 • Mikäli ajoneuvo on toimintakunnossa, tarkista vuodot ja poista kivet ennen kuin jatkat ajamista varikolle!
 • Opettele lippumerkit ennen radalle tuloa www.srra.fi tai www.autourheilu.fi
 • Nopeusrajoitus varikkoalueella on 30 km/h.
 • Tupakointi ja avotulen teko on kielletty ratavarikolla.
 • Ajoneuvolla jossa ei ole liikennevakuutusta saa ajaa ainoastaan radalla!
 • Kypärän käyttö on pakollista kaikilla ajoneuvoilla!
 • Lisätietoja saat tarvittaessa henkilökunnalta!
 • Kaikki radalla tapahtuva ajoharjoittelu tapahtuu kuljettajan omalla vastuulla!

Varauskalenteri

Kalenterissa olevat vihreät päivät ovat avoimia tilaisuuksia, joihin tapahtumanjärjestäjä ottaa ulkopuolisia kuljettajia. Kalenterissa olevat punaiset päivät ovat suljettuja tilaisuuksia, joihin tapahtumanjärjestäjä ei ota ulkopuolisia kuljettajia. Tilaisuudet on jaoteltu auto, moottoripyörä tai molemmat periaatteella. Jaottelun vierestä löytyy sähköpostilinkki tapahtumanjärjestäjälle. Tapahtumat joissa järjestäjäksi on merkitty Kemoran moottorirata, ovat ratayhtiön järjestämiä suunnattuja harjoittelupäiviä. Hinnat ovat normaalin hinnaston mukaiset. Lisäpalveluna radalla on ensivaste ja/ tai turvavalojärjestelmä.

Ratavaraukset ja tiedustelut tulee tehdä mielellään seuraavasta osiosta löytyvää varauspyyntölomaketta käyttäen. Arkipäivät (maanantai- torstai) ovat varattavissa läpi vuoden. Viikonloput (perjantai- sunnuntai) varataan ainoastaan tammi- helmikuussa kilpailukalenterien valmistuttua. Viikonloput ovat ensisijaisesti varattu suuremmille tapahtumille.

Hinnasto

Hinnasto